DEGUSTAČNÍ MENU |
---|
Ch.C. André Sekt Brut ŠSV Velké Pavlovice |
Dýňová polévka s chilli kořením a restovanou panchettou zdobená mléčnou pěnou |
Marinované závitky z cuketky plněné ovčím sýrem |
Ryzlink vlašský, jakostní Mikrosvín Mikulov |
Carpaccio z uzeného jazyka podávané na opečeném toastu |
Rulandské modré, zemské Kovacs Novosedly |
Tatarský biftek v různých úpravách podávaný na chlebových toastech |
Carmenere reserva Montevista Chile |
Rumpsteak podávaný s hlívou ústřičnou marinovanou v balsamico redukci s pyramidkou domácích Hranolek |
Esencia Malbec Casarena Argentina |
Entrecote podávaný s růžičkovou kapustou restovanou na anglické slanině s pečenou bramborou plněnou sýrem chedar |
Aberdeen Angus Centenario , Cabernet sauvignon, Argentina |
Hovězí svíčková podávaná se zeleninou pečenou v papilotě na zrcadle s originální pepřovou omáčkou demi glazé s nakládaným zeleným pepřem zjemněnou brandy a smetanou |
Cabernet Sauvignon, pozdní sběr Moravíno Valtice |
Teplý čokoládový dortík s domácí šlehačkou zdobený čerstvým ovocem |
Lokus červený, fortifikované víno J.Stávek Němčičky |