- Dlouho tažený silný hovězí vývar se zeleninou Julienne, masem a nudlemi
- Marinovaný závitek z cuketky plněný ovčím sýrem s ušlechtilou plísní
- Plátky čerstvého norského lososa GRAVED LAX na bylinkovém toastu zdobené limetou
- Tatarský biftek ze stařeného hovězího masa podávaný v žitném chlebu TRAMEZZINO
- Filírované grilované steakové maso podávané na dřevěném prkně s panenským olivovým olejem, hrubou mořskou solí a drceným pepřem
- RUMPSTEAK – květová špička
- ENTRECOTE – vysoký roštěnec
- FILLET MIGNON – hovězí svíčková
Podávané:
- s originální pepřovou omáčkou demi glace s nakládaným zeleným pepřem zjemněným brandy a smetanou
- s grilovanými žampionovými hlavičkami
- s restovanou kořenovou zeleninou
- s plátkem opečené anglické slaniny
- míchaným salátkem z křehkých salátových listů a čerstvé sezónní zeleniny
- malými brambůrky Grenaille s čerstvým rozmarýnem a červenou cibulkou
Hosté obdrží všechny chody a,b,c a přílohy - nejedná se o výběr.
Cena 1180,-Kč/osoba
Menu prosím objednávejte 24 hodin dopředu před Vaší návštěvou. Děkujeme