STUDENÝ BUFET |
---|
Mističky z bílé cibule plněné masovou směsí zapečené se sýrem Grana Padano |
Carpaccio z hovězí svíčkové ABERDEEN ANGUS s panenským olivovým olejem a bylinkovým pestem |
Šneci na bylinkovém toastu se špenátovým puré |
Roláda z králičího hřbetu plněná masovou fáší s kořenovou zeleninou balená v panchette |
Variace českcýh značkových farmářských sýrů |
VARIACE STEAKOVÝCH MAS |
Hovězí svíčková |
Rumpsteak - květová špička |
Vysoký roštěnec |
Flank steak |
Kuřecí prsa supreme sous vide marinované limetou a čerstvými bylinkami |
Lilkové závitky plněné kozím sýrem |
PŘÍLOHY |
Brambory pečené na solné krustě plněné směsí slaniny, cibule a originálního sýru chedar |
Variace zeleniny pečená v papilotě, jemně ochucená zázvorem |
Variace listových salátů a cherry rajčátek s dresingem a vinagrette dle výběru |
Baby kukuřičky na bylinkovém másle |
Cibulové chutney |
Omáčka Demi glace ochucená bylinkami |
Farmářský dresing |
BBQ omáčka s vůní kouře |
Variace domácího pečiva a ochucených baget |
DESSERTY |
Variace sezónního ovoce podávaná s čokoládovou fontánou |
Tiramisu - vyšlehaný krém mascarpone s italskými piškoty máčenými v silné kávě s Amaretto likérem |
Tarlette - košíčky plněné vanilkovým krémem s čerstvým ovocem |
Ananas pečený v koření s omáčkou z čerstvého rumu a šlehačkou |